Протидія торгівлі людьми

24 лютого 2021 року начальником відділу «Глобинське бюро правової допомоги» Максимом Журенко, під гаслом «Скажемо ні торгівлі людьми» для учнів 5-7 класів Глобинської ЗОШ 1-3 ступенів №5 проведені правові уроки на тему: «Протидія торгівлі людьми».

Основна мета проведеного заходу полягала в тому щоб підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища.

Учнів ознайомили з проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей в торгівлю людьми та були надані рекомендації як уникнути цієї проблеми. Максим Журенко розповів про сутність та поширення торгівлі людьми, наголосив на тому, що торгівля людьми може бути як зовнішня так і внутрішня, а жертвою може стати будь хто.

З метою захисту прав та інтересів, надав учням рекомендації як потрібно діяти щоб попередити виникнення небажаних ситуацій з експлуатації праці та торгівлі людьми. Втому числі, надано інформацію про права особи, яка постраждала від злочинних дій пов’язаних з торгівлею людьми та кримінальну відповідальність, яка передбачена чинним законодавством за такі злочини.

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.